Blommor för en naturlig och vild trädgård i Kävlinge

En trädgård är en plats där man kan koppla av och njuta av naturens skönhet. Att ha en naturlig och vild trädgård är ett populärt val bland trädgårdsentusiaster i Kävlinge. En sådan trädgård har en charm som inte går att jämföra med en traditionell och formell trädgård. Att ha rätt sorts blommor i trädgården är viktigt för att skapa en naturlig och vild känsla. I denna artikel kommer vi att titta närmare på några av de bästa blommorna som passar för en naturlig och vild trädgård i Kävlinge.

1. Vildros

Vildrosen är en vacker blomma som är väl lämpad för en naturlig och vild trädgård. Det är en ständigt grönskande buske som har taggar och rosa eller vita blommor. Vildrosen blommar i juni och juli och är en idealisk växt för pollinatörer.

2. Röd solhatt

Röd solhatt är en färgstark blomma som blommar från sommaren till hösten. Den har en lång blomningstid och är mycket tålig. Röd solhatt är en perfekt växt för en naturlig och vild trädgård, eftersom den lockar till sig bin och fjärilar.

3. Blåklint

Blåklinten är en annan blomma som passar utmärkt för en naturlig och vild trädgård. Den är lättskött och blommar från juni till augusti. Blåklinten finns i många olika färger, men den mest populära är den blåa varianten. Blåklinten är också en utmärkt blomma för pollinatörer.

4. Hjärtansfröjd

Hjärtansfröjd är en högväxt perenn som blommar i juni och juli. Den är en vacker blomma med lila, rosa eller vita blommor. Hjärtansfröjd är också en bra växt för pollinatörer och är perfekt för en naturlig och vild trädgård.

5. Prärieklocka

Prärieklockan är en tålig perenn som blommar från sommaren till hösten. Den är högväxt och har vackra blå eller rosa blommor. Prärieklockan är en idealisk blomma för en naturlig och vild trädgård, eftersom den lockar till sig bin och fjärilar.

6. Röllika

Röllikan är en tålig perenn som blommar från sommaren till hösten. Den är lätt att odla och är en bra växt för marktäckning. Röllikan är också en utmärkt växt för pollinatörer och passar perfekt för en naturlig och vild tr